Over Primeval

PrimeVal heeft een complete lijn supplementen van de hoogste kwaliteit. Het zijn stuk voor stuk uitgebalanceerde producten die speciaal ontwikkeld zijn voor honden, (sport)paarden en fokmerries! De PrimeVal producten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Alle producten voor paarden zijn natuurlijk en gegarandeerd vrij van dopinggerelateerde contaminanten!

PrimeVal is GMP+ gecertificeerd

PrimeVal BV is GMP+ gecertificeerd. Hierdoor bent u altijd gegarandeerd van hoge kwaliteit. De GMP+ certificering garandeert dat zowel diervoeders als de ingrediënten van diervoeders voldoen aan alle wettelijke voorschriften en eisen. Dit certificaat wordt alleen uitgereikt aan bedrijven die aan alle kwaliteitsnormen voldoen.

Breed scala

Het Gelatinaat is ons best verkopende product. Met de verkoop hiervan voor honden en paarden zijn wij in het begin van deze eeuw dan ook begonnen. Inmiddels is onze productlijn uitgebreid met andere veel gevraagde supplementen die de meest voorkomende gezondheidsproblemen bij honden en paarden voorkomen en herstellen. Onze producten worden ontwikkeld in zeer nauwe samenwerking met verschillende gerenommeerde dierenartsen.

Alle PrimeVal producten zijn zowel preventief als indicatief toe te dienen. Dat betekent dat u het product bij bepaalde klachten aan het dier kunt voeren om deze klachten te verminderen dan wel te laten verdwijnen. Maar u kunt ook in een lagere dosering de producten aan uw dier voeren om deze klachten te voorkomen. Bij honden zijn veel gezondheidsproblemen vaak rasgerelateerd. Vooral dan kunnen de producten van PrimeVal een uitstekende toevoeging zijn! Want voorkomen is nog altijd beter dan genezen…

De internationale top gebruikt PrimeVal

PrimeVal heeft haar eigen stoeterij, de sportpaarden (springen, dressuur en mensport) zijn ondergebracht bij internationaal succesvolle ruiters en amazones. PrimeVal ondersteunt hen en zij berijden de paarden van PrimeVal en komen daarmee op hoog niveau uit tijdens Nederlandse, Belgische en internationale wedstrijden. Een paar voorbeelden van deze internationale topruiters zijn: Gert Jan Bruggink (springen), IJsbrand & Bram Chardon (mennen), Derk-Jan Mekkes (mennen), Marc van Dijck (springen België), Karin Donckers (eventing België). Tevens ondersteunt PrimeVal het Jong KWPN.

Klantenservice

Heeft u vragen over een product, bestelling, betaling en/of verzending? Neem dan contact op met ons hoofdkantoor.

Primeval B.V.
Bergerweg 92
1862 PR BERGEN NH
info@primeval.nl
0251- 36 10 55

KvK nummer: 34092168
BTW nummer: NL8055.73.185B01