PrimeVal Paard

Over PrimeVal

Voeding is de basis voor een goede gezondheid van het paard. Kan jouw paard iets extra's gebruiken in de ondersteuning van zijn gezondheid? Dan ben je bij ons op de juiste plek. 

Soms zijn er situaties waarin een paard een verhoogde behoefte heeft aan ondersteuning van de gezondheid, bijvoorbeeld bij het leveren van prestaties, tijdens de groei of dracht, in tijden van blessures of stress, enz. De voeding aanvullen met een supplement is dan een voor de hand liggende keuze.

Er bestaan echter vele voedingssupplementen en daarbij ook veel verschillen in kwaliteit. Bij PrimeVal® is wetenschappelijk onderzoek de basis van de producten, samenstelling en ingrediënten. Alle ingrediënten zijn van uitzonderlijke kwaliteit en staan niet op de lijst van verboden middelen van de FEI. Alle producten zijn dus dopingvrij en veilig om te gebruiken voor wedstrijdpaarden.

PrimeVal® producten kenmerken zich door de hoge biologische beschikbaarheid van de ingrediënten. Dat wil zeggen dat de ingrediënten zeer goed worden opgenomen, direct beschikbaar zijn voor het lichaam en op de juiste plaats in het lichaam terechtkomen. Zo kunnen de ingrediënten direct de gezondheid van het paard ondersteunen. Alle PrimeVal® producten kunnen in combinatie worden gebruikt.

PrimeVal® heeft een breed assortiment dat paarden van elk niveau en in elke leeftijdsfase ondersteuning biedt in de gezondheid. De producten hebben hun werking bewezen en worden gebruikt door topruiters in diverse disciplines, zoals Bram Chardon, Derk Jan Mekkes, Meike Zwartjens, Sanne van der Pols en Sophie Weening.

Maak kennis met het PrimeVal® assortiment voor paarden. Het totale asortiment bestaat uit verschillende productlijnen met diverse aandachtsgebieden:

  • Gewrichten
  • Stress
  • Huid & Vacht
  • Sport & Herstel