primeval dopingvrij geschikt wedstrijd

Alle PrimeVal producten zijn dopingvrij

Als merk hebben wij als doel om met onze supplementen een optimale gezondheid van sportpaarden te ondersteunen. Wij zijn van mening dat daarbij ook een verantwoordelijkheid van welzijn en sport hoort. Daarom stemmen wij de ingrediënten van onze producten af op de regelgeving van de FEI rondom Clean Sport. 

De FEI (Fédération Équestre Internationale) heeft een uitgebreide dopinglijst opgesteld. In deze lijst staan de grondstoffen en ingrediënten vermeld die een dopingpositief resultaat kunnen geven. De KNHS volgt de richtlijnen van de FEI. Alle PrimeVal producten zijn vrij van ingrediënten die op deze lijst van de FEI staan. Daarom kan zowel nationaal als internationaal worden deelgenomen aan wedstrijden die de FEI richtlijnen volgen. 

De selectie van ingrediënten in onze producten wordt zorgvuldig uitgevoerd door onze Research & Development (R&D) afdeling. De lijst van de FEI wordt soms uitgebreid of aangepast. Als dit het geval is, zal onze R&D-afdeling uiteraard ook de ingrediënten van onze producten zorgvuldig controleren. Indien het noodzakelijk is dat producten worden aangepast om aan de FEI-richtlijnen te blijven voldoen zal dit worden doorgevoerd. Uiteraard met behoud van werking en kwaliteit. Zo zijn we er zeker van, voor nu en de toekomst, dat wij kunnen blijven voldoen aan de richtlijnen en uitgangspunten rondom FEI Clean Sport en sportpaarden optimaal in de gezondheid kunnen ondersteunen.

Ook onze ambassadeurs Meike Zwartjes, Sanne van der Pols, Bram Chardon, Esmee Janssen, Thom en Joost Siemerink, Sophie Weening en Derk Jan Mekkes gaan vol vertrouwen op wedstrijd met ondersteuning van de supplementen van PrimeVal.